torsdag 27 november 2008

Vackert, vackert!

Tänk vad mycket vackra saker det finns.....
Har hittat vackra uppläggningsbestick på second handbutik som kommer väl till pass på julbordet. Det är ju så mycket skålar och fat på bordet och i alla ska det finnas en sked eller gaffel att ta maten med och i år är vi så många så att matbesticken behövs till att äta med =0) Ett vackert fat på liten fot fick följa med hem också, kanske till lite frukt och fikon...

Julmarknaden närmar sig och förberedelserna trappas upp. Jag har pyntat lite tändsticksaskar med lite änglar, lagom pyssel för min onda axel. Ska åka och kolla hur det går för tjejerna ikväll som gör julgrupper och kransar till försäljningen. Kan ju inte göra något själv med den här värdelösa axeln, men jag kan ju fika med dem och vara ett moralsikt stöd =0)
Här hemma har jag i alla fall pyntat advents enen som står i hallen. Sen blir det nog tyvärr så att jag kommer att jaga runt J med mitt tjat om vad som ska göras inför advent. Men efter snart 15 års äktenskap verkar han ha vant sig, han är ju kvar i alla fall, och det är jag glad för! Det borde finnas tapperhetsmedalj för makar med sjukskrivna fruar!
Vad skulle jag göra utan min älskling?!

Ha en bra dag i slasket!
Kram L

4 kommentarer:

ÅsaGåsa Jord under naglarna sa...

Vad tjusig din juldukning kommer att bli! Enen med de vackra hjärtana blev jättefin liksom dina ursnygga glöggmuggar. Tyckte jag såg dom i ett reklamblad som kom häromdagen. Ha det gott!

karina sa...

Det vackra mönstret finns på mina bestick också. Gillar att äta med silverbesticken och har hittat de flesta på Kupan och liknande affärer. Ha det gott, Karina.


karinas.tradgardsblogg.se

Marina sa...

Fint med silver! Det är så mysigt nu med denna tiden.

Viola sa...

Visst är det fint med gammalt silver, ser att du fått fatt i mitt favobestick, franska liljan och så fint det har blivit med den välkomnande enen, här har knappt något kommit fram något adventspynt, adventskänslan vill inte infinna sig idag, regn och grått, ha en skön adventshelg, kram VIOLA