måndag 10 november 2008

Täcket över huvudet!


Idag är en sådan där dag ni vet när man bara vill dra täcket över huvudet och sova vidare. Veckan och helgen har varit väldigt intensiv, huset fullt med gäster, mat och kaffe på löpande band, träningar, körövningar, uppsjungningar, omdömesskrivningar (för man ska ju jobba också) å sen grädden på moset, Fars dag! Allt är och har varit väldigt trevligt men jag är otroligt trött just nu och vädret hjälper ju inte till direkt! Det vräker ner här och är alldeles grått. Urtråkigt!

Så för att pigga upp tänder man ju lite ljus förstås. Köpte billiga rosor på plantagen i veckan som har börjat nicka nu så de har fått offra stjälken och hamnat i glaskoppar från IKEA i stället. Tillsammans med lite värmeljus på en bricka sprider de nu trevnad i vardagsrummet.
J plockade iordning lite i trädgården i går och plockade in sista dynorna. Den här fina qvilten fyndade jag när jag var på "Loppan" en second hand butik i byn där vi har vår sommarstuga. 30 kronor gav jag för den och den har fungerat som solfilt och värmande pläd vid utemöblemanget. Nu ska den efter tvätt få komma in i sovrummet och värma mig i vinter när jag kurar i sängen. Den har ett gulligt rosenmönster och är vackert qviltad.Hoppas ni får en mysig dag trots vädret!
Kram L

6 kommentarer:

Jozan sa...

Ja inte är det nåt vidare väder inte. Det bara ööööser ner. Vad fint du har gjort med blommorna och ljusen på brickan. Det är så himla mysigt med alla tips. Nu fick jag lust att göra en dukning med de fina glaskopparna med vackra rosor i :) Sköt om dig och hoppas du hinner varva ner lite under veckan.

Kram

Jozan sa...

Förresten en sak till.. :) Var kommer de där fina formarna som du har värmeljusen i?

ÅsaGåsa sa...

Jag känner lika dant, imorse ville jag verkligen inte kliva upp för jag var SÅ trött. Förra veckan var så intensiv att jag skulle behöva hämta igen lite krafter.
Galejkopparna från Ikea är bra till mycket, ljus blommor och efterrätter brukar mina innehålla! ;)

ÅsaGåsa sa...

Glömde - du undrade ju över mina bilder och jag gör dom i photoshop. Jag är ingen stjärna på det programmet, men jag testar litegrann i alla fall.

Marina sa...

Så fin ljusbricka o med rosor till dessutom.
Hoppas veckan blir lugn efter er intensiva helg.

Viola sa...

Ja man jublar ju inte över vädret precis, men blir lite piggare över din ljuvliga rosbricka och vilken pläd, rena fyndet så vacker, ha en bra vecka, kram