torsdag 6 november 2008

Ögongodis

Lovade ju lite bilder från mammornas shoppingtur (när barnen och papporna var på egen utflykt) Tiden var ju begränsad så det gällde ju att plocka russinen ur kakan. Ett besök på Syster lycklig var ett måste för att leta efter små zinkhus men vi började med en sväng på NK:s julavdelning. En del bilder kan vara lite suddiga, det är inte så lätt att fota diskret utan att få med en massa olika okända människor på varenda bild. M var övertygad om att jag skulle åka fast för industrispionage som jag fotade =0)De hade stylat flera podier i olika julstilar, dessa två var de jag fastnade för, de andra var så färgstarka och "blingiga" att jag inte ens tog kort på dem. Kom ihåg att du kan klicka på bilderna för att se dem större.


De hade arrangerat lite olika dukningar på några bord, det fanns väldigt mycket vackert!Vi han med en sväng på Granit och Bruka också, på det sistnämnda hittade jag ett bord med betongskiva (passar väl mig va, som är galen i betong) Ett sånt ska jag önska mig av maken, borde väl han kunna snickra ihop lite snabbt så gjuter jag skivan =0)

Sen var mammatiden slut och vi återförenades med familjen, barnen var väldigt tagna av pyntningen i stan. N tyckte att vi skulle ha ett sådant här litet nätt spöke hemma, men det passar liksom inte riktigt in i mammans bild av inredningen, om jag säger så...


Om jag hittade några zinkhus på Syster Lycklig?
Självklart!
Är nu glad ägare till 2 nya modeller =0)

Sköt om er!'
Kram L

5 kommentarer:

ÅsaGåsa sa...

Hej! Jag har länge försökt kommentera på din fina blogg, men inte lyckats. Nu upptäckte jag att det är när jag går via bloggkoll funkar det inte.
Syster Lycklig är en mysig butik och senast jag besökte huvudstaden var jag på en fin butik som heter Koffert. Ha en fin helg!

Marina sa...

Oj oj oj så fina bilder! Jag har precis kommit hem från Maxi och med hem kom nya Lantliv tidningen. Nu ska jag inspirera mig! Kram!

Annika Christensen sa...

De är så fina de där zinkhusen.
Spöket gillade jag också-fräckt.
Blev någon böter på spioneriet?
Ha det gott
Annika

My Lovely Home irsta kyrkby 1:3 sa...

Hej kul med en liten tripp till storstaden, pratar om att åka dit några gånger varje år men jag lyckas aldrig ta mig dit. Spöket passar väl jättebra till din stil, vit är han ju=) kul att du hittade zinkhus.Den undanlagda varan väntar på er tills ni har tid att komma, ingen brådska. Trevlig helg!
Kram Johanna

Maria sa...

Så fina bilder!Så mycket fina saker dom har i den affären!
Spöket var mysigt..och vilka fina zinkhus du hittat,sådana vill jag också ha..sött med det lilla hjärtat på!=)

Fin blogg du har,önskar dig en en skön Söndag!

Kram Maria