Kreativt mys


M var förbi en stund på eftermiddagen, vi vände på en del betongformar och fyllde en del nya. Fler tomtar är på gång med vita och grå luvor, likaså fler ikontavlor och krucifix. Sen hade vi ett kreativt betongsamtal med lite nya ideér. Till detta behövs förstås något sött. Kladdkaka är ju aldrig fel och vit choklad är ju smaskigt så de båda tillsammans borde ju funka.. å mycket riktigt! Blev hur bra som helst =0)



Här kommer receptet om någon vill prova...


Kladdkaka m vit choklad

(175 grader i ca 20 minuter)

2 ägg

2½ dl socker

1 tsk vaniljsocker

4 msk kakao

1 krm salt

1½ dl mjöl

100 g margarin

Ca 1/3 kaka vit choklad

Smörj formen, smält margarinet, rör ihop allt i en bunke, häll smeten i en form med löstagbara kanter eller en engångsform i aluminium. Strö hackad vit choklad över å sen in i ugnen. Smaskigt värre! Går ju förstås bra att servera med glass eller grädde om man är lagd åt det hållet =0)

Hoppas ni får en mysig kväll!

kram L

Kommentarer

Vad gott! Det är alltid så mysigt att lyxa till det lite extra. Speciellt när man väljer tillfällena. Då smakar det som bäst också. Hoppas allt är bra med dig!
Anonym sa…
Full fart här ;)
Marina sa…
Mmmm, det receptet sparar jag. Vi har precis nu i kväll testat SM vinnaren med "marianne fluff". Gott!
Dubbelörn sa…
Känns som saliven rinner till när jag läser hos dig *skrattar*. Nu ska vi ju till vänner imorgon som är superduktig på kakor o efterrätter *muuummms*

Glad är jag över att du hittat in till mig! Härlig blogg har du så jag har redan lagt in dig i min bloggkoll ;).

Kram

Populära inlägg