söndag 10 augusti 2008

sista dagen på sommarlovet
Ja då var den här, den sista dagen på sommarlovet. Imorgon börjar verkligheten igen. Visst ska det bli roligt men nog skulle man kunna vänja sig vid att vara ledig och glassa omkring som lyxhustru. Sista dagen har till stor del spenderats på Frösåkers Golfklubb i Västerås där Annika Sörenstam spelar sin sista tävling. Turligt nog har det varit uppehåll idag i regnandet så de kunde spela färdigt. Fredagens tävling blev ju inställd för att det var vatten överallt. Det är väldigt bra träning för barnen att vara tysta, det här att gå med spelarna runt på banan. 6-åringen hychade åt sin storasyster varje gång funktionärerna höll upp sina "quiet please"- skyltar. Men efter ett par timmar hade de fått nog och det var dax att dra sig hemåt. Nu ska vi köra barnen till kusinerna för att sen gå på bio och se Mamma Mia. Jag och min vän M tyckte att det skulle vara en bra avslutning på våra sommarlov. Våra makar tyckte kanske inte att det var en fullt så bra ide. Det är ju OS-sändningar man kan titta på, men de följer i alla fall med, men kanske inte jublande direkt.


Kram L

3 kommentarer:

Anonym sa...

Woho...kändistokig som man är så kan jag ju inte låta bli att imponeras!! Skönt att tallrikarna hittade hem tillslut, ser fram emot att få dinera på dom någon gång. Lycka till på första arbetsdagen imorgon..."Go get them tiger"! Kram L

Lilla Blanka sa...

Hej och tusen tack för besöket hos mig och dina gulliga ord!!! *kram*

Välkommen in i bloggvärlden, du kommer nog att trivas!

Vad mysig blogg du har!
Kram
Mia

Vackrare vardag sa...

Hej!
Tack snälla för att du kikade in hos mig! Och vilken mysig blogg du också har! Hoppas du kommer att trivas med bloggandet!

Theresa-rosen kommer säkert att bli superfin, när den kommer igång. Har inte upplevt den som särdeles svår:)

Skulle också vilja se Mamma Mia, men det har inte blivit av ännu... Hoppas ni hade det trevligt!

Ha en bra vecka!