fredag 22 augusti 2008

Lite "piff" till helgen

Åh vad skönt med helg! Det har varit en intensiv första vecka med eleverna och många nya namn att lära sig men nu sitter dom tror jag =) Nästa vecka drar den ordinarie undervisningen igång enligt schema och allvaret börjar för dessa små sjuor. Själv ser jag fram emot en trevlig helg, fotbollens dag blev inställt imorgon pga för mycket vatten på banorna och helt plötsligt har jag hur mycket tid som helst. Yippii!! E är inte lika glad förstås men mamman är mycket tacksam över att det blev någon nytta med allt regnande. Så nu ska här städas ikväll så att jag kan njuta av min bonustid imorgon.

Svängde förbi plantagen på vägen hem och köpte en ros till köksbordet
och två nya hjärtan på tråd.En till skrivbordet på jobbet. Jag använde en av blompinnarna med betonghjärta som jag och M gjorde i veckan, det blev ganska gulligt faktiskt.

Å så en till hyllan i trappen på väg ner till källaren, även där fick ett litet betonghjärta plats.Var även in på Design & Country home på väg hem, köpte en gullig ljuslykta i glas men jag lyckades ha sönder den i bilen, måste se om den går att laga. En bit av foten gick av. Däremot så är ljuskyktorna jag hittade på Brödet och fiskarna fortfarande hela =). De hade en i klarglas och en i blått, jag har två gröna sedan tidigare. Tycker att de lyser så fint när man tänder dem och så är de små och lättplacerade. Brukar hålla utkik efter dom på loppisar och sånt, för de tillverkas inte längre, tror jag.

Hoppas ni får en skön helg!
Kram L

4 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Vackra rosor förlänger sommaren....så fint du har på köksbordet! Mari.

M sa...

Hallå där!
Allt som är blått är ju mitt!Försök nu inte ta min färg...;-)
/Betongkollegan M

Snäckornas sjö sa...

Hallå där!

En ny blogg som jag inte har stiftat bekantskap med! Vad kul att du kommenterade hos mig....nu ska jag kolla vidare på din vackra.

Ha det bäst!/ M

Inspiration i vitt sa...

Dina hjärtan i betong är så fina de pryder tillsammans med en blomma.
Kram/Ingela b.