torsdag 28 augusti 2008

En ganska solig kväll avslutade en lång torsdag. Känner mig ganska mör och min axel krånglar vilket gör mig lite sur. Man blir inte så rolig när man har ont, tyvärr. Gick en runda i trädgården för att bli på lite bättre humör. Brukar funka! Höstanemonen har slagit ut, en härligt ljust rosa färg och vackert ludna knoppar.

En matta av rosenplister bjuder på enstaka blommor igen, det tackar vi för...

Grodprinsen syns knappt inne bland de olika sorterna av alunrot, så väl kamuflerad.

Lyktorna är inte särskilt flitigt använda i år. De brukar jag tända under augustikvällarna när vi sitter ute å myser eller tar kvällsdopp i poolen.En dubbelblommande hängpelargon förgyller fortfarande uteplatsen även om regnet gått hårt åt dom.


Syrenbudlejan blommar fortfarande otroligt vackert och är flitigt besökt av fjärilar och humlor.


Blomklasarna är upp emot 25 cm långa!Min absoluta favorit är min frilandshibiskus "red heart" som är fantastiskt vacker och som klarar sig ute i trädgården året om utan vintertäckning! Det är nog det gynnsamma läget vid poolen som gör att den klarar sig.


Visst är den tjusig!


Tog lite mer kort men de kanske kommer en annan dag. Nu ska jag lägga mina barn i sängen och mig själv i ett varmt bad och försöka kurera min onda axel.
Sköt om er!
Kram L

5 kommentarer:

Inspiration i vitt sa...

Vad har du för färg igentligen på dina fingrar är de månne illgröna, så vackra blommor som du har.
Kram/Ingela

Himmelbit sa...

Hej!

Tack för din kommentar hos mig! Måtten är gjorda av melamin. Helt perfekt faktiskt då de både är hållbara och stabila :-D.

Ha en toppenhelg!
Kram

Vita hjärtan sa...

Hej!

VAd roligt att du hittat in till mig...! Vilka fina kort du tar på dina underbara blommor.....och vad mycket fint du gjuter i betong, älskar dina hjärtan på pinne, så fina!!!!

Kram Annemari

Viola sa...

Hej igen, nu ar det ett tag sedan. Vilka underbara bilder du visar på dina höstväxter, ha en bra söndagskväll, kram Viola, imorgon är det dags för skolan igen....

Nygammalt sa...

Vilken mysig trädgård, perfekt att återfå krafterna där.

Hoppas axeln känns bättre nu.

Kram.