Nu händer det grejer!

Nu var det ett tag sen. Mycket har hänt och mycket i livet ser annorlunda ut.
Pandemin har väl fått oss alla att fundera gissar jag, på vad som är viktigt och vad man vill göra i livet. Att passa på medan man är frisk och orkar. För oss har livet även förändrats på så sätt att båda barnen har flyttat hemifrån och startat sina egna liv och hem. Det blev tomt förstås men naturligt och spännande på samma gång, en ny tid väntar. Vi  bestämde oss för att passa på att göra något helt nytt. Så vi har sålt villan i stan och köpt en gård på landet. Det har alltid funnits en längtan hos oss båda och nu är det dags. Vi fick tillträde förra veckan så nu bekantar vi oss med vårt nya hem. Vi flyttar förhoppningsvis in i oktober så fort målarna gjort sitt.


Huset är mindre än det vi har nu. Vi går från 250 m2 till 112 m2 så det blir lite skillnad. Tomten däremot blir större, från tidigare 1000 m2 till 1 hektar. Goda odlingsmöjligheter och plats för höns. Det har varit en dröm länge.


Huset är från 1875 men i gott skick. Målarna ska hjälpa oss att sätta vårt prägel på det med lite färg och tapeter men i stora drag så får det vara som det är.


Kringbyggnaderna ska få ett ansiktslyft men inget som krisar, det får ta sin tid.


Gården ligger inbäddad i vackra åker och betesmarker och med skog bakom boningshuset.


Vi har väldigt fina fyrbenta grannar och trevliga säljare!


Så, nu börjar en ny era, livet efter 50 (snart i alla fall) med utflugna barn och massa egentid. Vi har bestämt oss att förvalta den väl. Så jag ska försöka dokumentera vår resa ut på landet här. Den här bloggen har fungerat som dagbok tidigare och får göra det igen. Det är praktiskt att kunna gå tillbaka och titta på vad man gjort och när. Det är även ett sätt att hålla familjen som inte bor i närheten uppdaterade på projektet.
Flitigast med bilder är jag dock på mitt Instagram som heter som bloggen, @vardagensguldkorn 
Men här får man med mer text så det får nog bli lite både och tror jag...
Ha det gott!💜
Linda

 

Kommentarer

Ditte sa…
Vad roligt! Stort grattis och lycka till-

Populära inlägg